KRACHTPLAATS W I C H E L E N . N L
   
Overzicht

 
  ASSISI in ITALIE
de heiligen CLARA en FRANCISCUS

Een geniaal ontwerp

Sankta Maria degli Angeli

Porziuncola


Franciscus

  Het is niet nodig de heilige Clara, de oprichtster van de orde van Clarissen en Franciscus van Assisi hier verder te introduceren. Als U naar Umbrie in Italie gaat om Assisi te bezoeken, rij dan niet de Basiliek van Santa Maria degli Angeli, aan de voet van de heuvel van Assisi, voorbij. Hier staat in de basiliek het kerkje van Franciscus, de Porziuncola. Dit prachtig klein kerkje, met zijn muur-schilderingen, staat midden in de kerk. Aan de rechterkant gaat u de kerk binnen en u stapt direct in een hele sterke leylijn. Heel schetsmatig getekend:


  St. Maria degli Angeli

  Als u door de deur de kerk binnen stapt, gebeuren er 2 dingen. U kijkt direct naar rechts en raakt direct bevangen door zoveel schoonheid. Voor velen een emotionele moment. Maar zonder dat u het merkt, stapt u een sterke lijn binnen. Bovenop de emotie van de schoonheid krijgt u een opdonder van de inductie in de lijn. Ga rechts in de banken, in de leylijn zitten en laat u onderdompelen in de schoonheid van de kerk.
Klooster Franciscus

Graf van Franciscus

  Als u, in het Klooster van Franciscus, beneden het graf van Franciscus gaat bezoeken, komt u in 2 werelden. Boven de prachtige uitbundigheid, beneden de soberheid. Waarschijnlijk dezelfde leylijn, die door de St. Maria degli Angeli loopt, snijdt schuin het graf aan. Schetsmatig getekend:


  Graf van Franciscus

  U kunt om het graf heenlopen. Merk dan op, dat de priester-toezichthouder, bij A, heerlijk in een andere leylijn zit te lezen. Alsof hij onder een lauwe douche zit. Zou hij dat ook weten? In ieder geval, u weet het wel. Ga heerlijk rechts in de banken zitten en rust uit in de leylijn.
Kerk van St. Clara

St. Clara


St. Clara

  Als u in de kerk van St.Clara, het graf van St. Clara wil bezoeken, vindt u een ruimte, die te klein is en gevuld met teveel mensen. U kunt er alleen langslopen. De ruimte is gevuld met een energieveld,die zo sterk is, dat het je keel dicht knijpt. Een vijver, gevuld met leylijn-energie. Met recht een krachtplaats, zonder weerga.


  Graf van St. Clara