CURSUSSEN W I C H E L E N . N L
   
naar Home

CURSUSSEN
   

Grafheuvel


Genius Loci van deze kapel
(1450)?


Genius Loci van dit graf?
spirituele plek (1500 vC)


  Uiteraard kunt u leren wichelen. Het is geen speciale gave. U kunt uw eigen leefomgeving op schadelijke energiepatronen kontroleren, maar wat het allerleukste is, dat u op vakantie met heel andere ogen naar een kerk of ander heiligdom kijkt (B.v Boedistisch)
  U doorziet de architectuur van de kerk, speciaal ingericht om het altaar met maximale electrische inductie in je lichaam en buirengewone schoonheid te benaderen

  De cursus is niet kosteloos en duurt 2 dagen. De nadruk ligt in het onderkennen en voelen van de genius loci. We gaan dan ook heilgdommen bezoeken.

  Dag1 We beginnen meestal om 11.00 uur(incl lunch) en 2 uur theorie bij mij thuis. Dan gaan we naar Bergeijk, waar we een grafheuvel opmeten en gaan onderzoeken wat er zo bijzonder is aan het Heksenbusselke. (Een eik met verhalen). dan gaan we naar Leenderstrijp voor het opmeten van de kapel.
  Dag2 We gaan naar Oerle en meten de oude kerk op (de kerk is gedraaid). Verder naar de Oude Toren, waar het schip verdwenen is. De opracht is om de 2 plekken van het altaar aan te wijzen. We gaan naar Zandoerle, naar Toterfout.Een prachtige plek om te zijn. We gaan diepgaand de selectie van de verschillende lijntypes oefenen. En gaan we ons verder bezig houden met grafheuvels. Een dag om nooit te vergeten.


  Voel de Genius Loci van dit graf
  met je blote handen (1500 vC)