GEZONDHEID & THERAPIE W I C H E L E N . N L
   
naar Home

 

WichelroedesSuperkruis
A: Een hoog energiepuntTransformatiehuisje
  V.w.b. GEZONDHEID hebben we een principieel advies. Ben je ziek, ga naar de dokter.
  We hebben veel verzoeken om huizen op te meten of anders advies te geven. De raarste dingen komen we tegen, zoals magneten in de meterkast of op de vliering (helpt natuurlijk niet). Dat er volop lijnen door uw huis lopen en zelfs over uw bed, is heel normaal en beinvloed niet uw gezondheid. Met 2 uitzonderingen:
  1 Waterlijnen, onbeschermde kabels, die electriciteit transporteren. Wees vooral beducht voor transformator-huisjes bij u in de wijk, Uit onze praktijk een mevrouw, die gevlucht is uit een villa, waar de energie van het transformator-huis, via waterlijnen, het huis binnen ging en langzaam maar zeker haar weerstand aantastte.
  2 Superkruisen Op superkruisen worden altaren gebouwd.(Zie Genius Loci). Op onvoorspelbare plekken komen deze hoge energiepunten voor, dus het kan ook zijn in uw slaapkamer. Uit onze praktijk een dame, waar personen aan haar bed verschenen als ze in slaap viel (Haar man had er geen last van). Of een jong stel, net een mooi huis gekocht, die niet in hun slaapkamer konden slapen.
  Allemaal voorbeelden van een superkruis in de buurt van het bed.
  Hoge energiepunten in het aard-magnetisch veld kunnen je gezondheid zeer negatief beinvloeden.
  Daarom zou wichelen een basiskundigheid moeten zijn als lezen en schrijven.

  OVERGEVOELIGHEID (Electro Hypersensitivity, EHS) Een heel enkele keer worden we benaderd door mensen, die overgevoelig zijn voor electro-magnetische straling. We hebben het gehad over het magnetisch veld, maar het kan ook door de lucht komen. Gewoon radio
  of GSM straling. Ook deze electro-magnetische golven veroorzaken inductie-pulsen op uw zenuwen volgens de wetten van Faraday en Lenz. Waarom zou je daar ziek van worden? Gewoon ruis waar je geen last van hebt. Maar soms kunnen mensen niet meer in onze maatschappij leven, omdat ze overgevoelig zijn geworden. Het is een verschrikkelijke ziekte, die je uiterst serieus moet nemen.
  Voordat u zich gaat bedekken met aluminiumfolie, we hebben er een eenvoudige therapie voor.

  Therapie: Het hanteren van de wichelroede wordt aangeleerd. Lopend door een energielijn geeft u willekeurige opdrachten. "Voel de lijn" of "voel de lijn NIET" Er wordt dan door de lijn gelopen, zonder dat de wichelroedes bewegen. De persoon moet leren schakelen en de oefening eindigt met "Voel de lijn NIET"
  Of maak een afspraak, het is gratis.